Project: Website voor ECVisualize

Uitdaging: Voor Andere Visie was de opdracht om een online aanwezigheid voor ECVisualize te creëren niet zomaar een project; het was een reis terug in de tijd. Met een rijk verleden in de esports, waaronder meer dan een decennium geleden in het bestuur van ECVisualize, was deze opdracht een kwestie van hartstocht en nostalgie.

 

Oplossing: Met een knipoog naar de esports-scene (waar een goede ‘game face’ net zo belangrijk is als een goed gameplan), ontwikkelde Andere Visie een dynamische en interactieve website voor ECVisualize. Deze website toont niet alleen hun prestaties en statistieken in de wereld van esports, zoals hun deelname aan League of Legends en andere titels, maar brengt ook hun verhaal en passie naar voren.

Resultaat:De website werd een spiegelbeeld van ECVisualize’s esports-erfenis, een podium voor zowel hun huidige als toekomstige glorie in de gaming-wereld. Het biedt een perfecte mix van informatie, interactiviteit en esports-enthousiasme.

Toegevoegde waarde van Andere Visie: De aanpak van Andere Visie was uniek omdat het de diepe connectie met ECVisualize en hun gedeelde geschiedenis in de esports weerspiegelde. De website werd niet alleen een marketingtool, maar ook een eerbetoon aan de esports-wereld.

Bent u ook op zoek naar een website die uw bedrijf kan transformeren? Neem contact op met Andere Visie voor een website die precies aansluit bij uw behoeften. Wij helpen u graag met het laten maken van een website die uw onderneming naar een hoger niveau tilt.