Project: Website voor De Voetbal Academie

Uitdaging: Van Dooren Vastgoed, onder leiding van de ervaren taxateur Mark van Dooren, gevestigd in Maastricht, streefde naar een sterke online aanwezigheid om hun expertise in vastgoedtaxaties en persoonlijke benadering te benadrukken. Hun doel was om potentiële klanten een helder beeld te geven van hun diensten en de kwaliteit van hun werk.

Van Dooren Taxatie website

Oplossing: Wij zorgden voor een gebruiksvriendelijke, informatieve website voor Van Dooren Vastgoed. De website weerspiegelt de professionaliteit en toewijding van Mark van Dooren en biedt gedetailleerde informatie over hun taxatiediensten, inclusief het proces en de voordelen van werken met een erkende en onafhankelijke taxateur.

Van Dooren Vastgoed

Resultaat:De nieuwe website van Van Dooren Vastgoed is een uitstekend platform geworden voor het aantrekken van klanten in Zuid-Limburg. Het biedt duidelijke informatie over taxatiediensten, het belang van een NWWI-taxatierapport, en het proces van het aanvragen van een taxatie. De site straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit, essentiële kwaliteiten voor een taxateur.

Toegevoegde waarde van Andere Visie: De aanpak van Andere Visie was niet alleen gericht op het visuele aspect van de website, maar ook op het benadrukken van de unieke kwaliteiten van Van Dooren Vastgoed: hun grondige kennis van taxaties, persoonlijke benadering en hun reputatie als betrouwbare partner in vastgoedtaxaties.

Klanttevredenheid: Mark van Dooren van Van Dooren Vastgoed was uiterst tevreden met de nieuwe website. Het platform voldoet aan alle verwachtingen en biedt een perfecte weergave van zijn diensten en expertise.

Bent u ook op zoek naar een website die uw bedrijf kan transformeren? Neem contact op met Andere Visie voor een website die precies aansluit bij uw behoeften. Wij helpen u graag met het laten maken van een website die uw onderneming naar een hoger niveau tilt.