Project: Website voor De Voetbal Academie

Uitdaging: Grolleman Transport, een bedrijf met een rijke geschiedenis sinds 1931, gespecialiseerd in bouwmaterialen-, koel- en vriestransport, zocht naar een manier om hun uitgebreide diensten en betrouwbare reputatie online te presenteren. Met hun divers aanbod, waaronder hoogkraanvervoer en kooiaapvervoer, was het essentieel om deze unieke diensten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier weer te geven.

Grolleman website

Oplossing: Als contentontwikkelaar voor Andere Visie namen we deze uitdaging met beide handen aan. We creëerden een moderne en informatieve website voor Grolleman Transport, waarbij we speciale aandacht besteedden aan het benadrukken van hun verschillende transportdiensten. Wij zorgden we ervoor dat de website niet alleen informatief, maar ook aangenaam was om te lezen.

Grolleman Historiek website

Resultaat: De nieuwe website van Grolleman Transport is een waar visitekaartje geworden, dat hun expertise en diversiteit in transportdiensten duidelijk weergeeft. Het biedt gedetailleerde informatie over elk type transport dat ze aanbieden, van het koel- en vriestransport tot aan het unieke hoogkraanvervoer.

Toegevoegde waarde van Andere Visie: Andere Visie zorgde niet alleen voor een visueel aantrekkelijke site, maar ook voor een die de complexiteit en efficiëntie van Grolleman Transport’s diensten weerspiegelt. De website dient als een effectieve tool voor het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van de band met bestaande klanten. betrouwbare partner in vastgoedtaxaties.

Bent u ook op zoek naar een website die uw bedrijf kan transformeren? Neem contact op met Andere Visie voor een website die precies aansluit bij uw behoeften. Wij helpen u graag met het laten maken van een website die uw onderneming naar een hoger niveau tilt.