Wat wij doen

Wat wij doen? Uitblinken in online marketing.

Een realistische visie creëren wij graag. Hiervoor kijken wij altijd naar de eerste nulmeting. Zo zorgen wij dat alles meetbaar wordt. Doordacht, efficiënt maar vooral effectief de doelen behalen. Alles volledig naar de maat van jouw onderneming. Waar kunnen wij jou ontlasten om ervoor te zorgen dat je groeit, of juist een verbreding in de markt kunt bereiken?

Onze experts ontwikkeling zich continue door in de digitale marketing om jouw doelen te kunnen behalen. Mogen wij jouw onze visie laten zien?
Strategisch
Strategisch

Een doel in het zicht hebben, is al een eerste stap om te beginnen met een strategisch marketing aanpak. Elk doel heeft wel een traject. Dat traject, daar helpen wij graag bij.

Marketing services

Wij ademen marketing. Onze inzet is meetbaar en daardoor ook voor jou als partner zichtbaar. Onze targets worden haarfijn geraakt dankzij onze aanpak.

Creatief

Van full-blown brandbooks tot website designs. Onze designers geven jouw boodschap het uiterlijk dat ze verdienen, het uiterlijk dat bij jouw brand past.

Consultancy

De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt. De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt.

Strategisch

Digitale transformatie
zorgt ervoor dat je innovatief bezig blijft om jouw bedrijfsprocessen mee te laten evolueren met de versnelde technologische groei.
Audits
Wij zijn nog druk bezig om onze website te vernieuwen! Het zou zomaar kunnen als je de pagina ververst deze tekst weg is!
Content strategie
Content dat voor de consument waardevol is, op de juiste kanalen verspreid. Zorg voor een optimaal bereik in jouw doelgroep. Geen content blijft onbenut.
Personalisatie
Gebruik maken van een voornaam is leuk, maar wij willen jouw doelgroep echt kunnen benaderen wanneer het er toe doet, met de juiste boodschap voor de consument. Weg met spam.
Conversie optimalisatie
Bewandel het pad van jouw consument en ervaar wat de consument ervaart. Wij herkennen de valkuilen of verbeterpunten in het pad dat jouw consument aflegt.
Adverteren op facebook
Met de juiste toon, de perfecte content en een diep geannalyseerde doelgroep weten wij waar jij het meest rendement op haalt. Begin met adverteren op facebook.
CRM Marketing
gaat verder dan alleen email marketing. Heb je nog geen database? Dan helpen wij je graag vanaf stap 1.
Masterclasses en trainingen
verzorgt door ervaren marketeers, voor elk niveau. Beginners, intermediate en gevorderden. Mogen wij jouw kennis bijscherpen?
Adverteren op Google
De grootste zoekmachine ter wereld, met een gratis audit kunnen wij perfect aangeven hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen met de advertenties op Google.
Email marketing
Email marketing is nog steeds hot, zolang je het maar personaliseert tot in detail. Onze email marketing methode is ongekend.

Marketing services

Creatief

Van full-blown brandbooks tot website designs. Onze designers geven jouw boodschap het uiterlijk dat ze verdienen, het uiterlijk dat bij jouw brand past.
Copy & SEO teksten

Content dat leuk is om te lezen én ook verkoopt? Onze copywriters schrijven passende content gebaseerd op jouw corebusiness.

Creatief

Creatieve ontwerpen helpen bij je marketing strategie!

Grafisch

Grafische ontwerpen
helpen bij je website!

Video

(Drone) video's zijn erg HOT voor makelaars. Wij helpen graag door prachtige beelden aan te leveren.

Website

De afgelopen 12 jaar hebben wij al veel websites mogen ontwikkelen. In 2021 hebben wij meer dan 30 websites afgeleverd.

Consultancy

De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt.
Co-create
is iets waar wij dol op zijn. Wij kijken graag naar innovatieve producten en services en helpen ondernemers graag hierbij door ons steentje bij te dragen op de manieren dat wij kunnen.
Werving
doen wij voor ondernemers die zoeken naar een ervaren marketeer maar niet weten waarop zij de marketeers moeten toetsen. Wil zeker zijn van de kwaliteit van jouw sollicitanten