Co-create

Even nood aan een extra stel handen of een andere visie op jouw project. Wij zetten jouw project in de volgende versnelling.
Consultancy

Net even de tijdelijke toevoeging van ervaren experts die je nodig hebt!

Wordt je overspoeld door de verschillende marketing termen en weet je niet waar je moet beginnen? Begrijpelijk digitale marketing is enorm breed met een ongekende diepgang waar wij zelfs nog ons proberen bij te scholen. Met wekelijkse training sessies blijven wij onszelf op de hoogte houden van de nieuwtjes en daarmee kunnen wij jouw marketing afdeling zeker ondersteunen.

Wil je graag jouw gehele marketing aan ons uitbesteden? Dan zorgen wij voor een team van experts dat jouw onderneming in zijn volledigheid ontlast van alle werkzaamheden. Wij maken geen gebruik van freelancers, en notuleren alle belangrijke gegevens. Mocht je namelijk toch ooit je eigen marketing afdeling willen opzetten, dan weten zij precies waar zij aan toe zijn. Ideaal voor een beginnende onderneming, of juist een andere visie op de huidige marketing afdeling?

De experts worden vakkundig gekozen op jouw doelstelling en lichten elkaar elke week opnieuw in over de behaalde resultaten. Elke maand ontvang je van ons de opgestelde doelstellingen en resultaten. Transparant handelen is namelijk voor ons enorm belangrijk.

De marketing manager van het team van marketeers overlegt elke week met overige marketing managers om mogelijke opportuniteiten te spotten. Wij zetten geen marketing managers bij elkaar indien er geconcurreerd wordt op dezelfde markt.

Hoe kunnen wij jouw marketing afdeling of onderneming ontlasten

Werving
doen wij voor ondernemers die zoeken naar een ervaren marketeer maar niet weten waarop zij de marketeers moeten toetsen. Wil je dus zeker zijn van de kwaliteit van jouw sollicitanten, laat ons jouw werving doen.
Marketing
Wil je een echte sparringpartner met ruime ervaring en resultaten die er toe doen? Wij hebben de experts voor de sparringsessie klaar staan. Wat is jouw vraagstuk?
Web
Heb je een website maar behaal je niet de resultaten die je graag zou willen? Laat onze marketeers jouw website analyseren en adviezen uitschrijven om het beste resultaat te boeken.
Co-create
is iets waar wij dol op zijn. Wij kijken graag naar innovatieve producten en services en helpen ondernemers graag hierbij door ons steentje bij te dragen op de manieren dat wij kunnen.
Management
Een management consultant kan jouw vraagstukken beantwoorden of juist een andere inzicht geven op een strategisch of organisatorisch vlak. Onze experts zijn dol op moeilijke uitdagingen.

Wat doen wij nog meer?

Strategisch

Een doel in het zicht hebben, is al een eerste stap om te beginnen met een strategisch marketing aanpak. Elk doel heeft wel een traject. Daar helpen wij graag bij.

Marketing services

Wij ademen marketing. Onze inzet is meetbaar en daardoor ook voor jou als partner zichtbaar. Onze targets worden haarfijn geraakt dankzij onze aanpak.

Creatief

Van full-blown brandbooks tot website designs. Onze designers geven jouw boodschap het uiterlijk dat ze verdienen, het uiterlijk dat bij jouw brand past.

Een effectieve aanpak voor een optimaal resultaat

We nemen graag stap voor stap met je door wat onze visie is. Zoals gezegd bekijken we daarbij eerst waar de kansen liggen. Wat gaat er momenteel al goed? En wat kan er een stuk beter?

Vervolgens zetten wij onze expertise in om verbeteringen door te voeren. Altijd in overleg en met volledige transparantie. Het is het fundament van een succesvolle samenwerking.

Wanneer jouw digitale transformatie compleet is, ga je hier binnen een mum van tijd de vruchten van plukken.

Ben je op dit moment dus op zoek naar de juiste digitale expertise? Heb je bijvoorbeeld al een website, maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan heb je momenteel de juiste partij gevonden om je hierbij te helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag om zo snel mogelijk jouw digitale transformatie van start te laten gaan. Een belangrijke stap richting een succesvolle toekomst.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!