Werving

De kwaliteit van een marketeer bepalen in een sollicitatie gesprek is enorm lastig. Wij assisteren jou met wervingsproces.
Consultancy

Werven van marketeers is geen makkelijke klus. Laat ons je ondersteunen.

Een wervingsprocedure is vaak tijdrovend en lastig. Er zijn zoveel verschillende marketing profielen, en daarnaast moet de nieuwe marketeer ook nog goed in het team passen van de huidige werknemers. Die perfect geschikte kandidaat vinden lijkt dus nog al vaak op het zoeken van een naald in een hooiberg.

Werving oplossingen om de juiste marketeer te vinden

Samen met jou, kijken wij naar de juiste oplossing om de ideale match te vinden. Het kan namelijk zijn dat jouw marketing team de juiste vragen kan stellen tijdens een sollicitatie gesprek maar niet de juiste profielen kan aantrekken op de vacature, zelfs niet via de online wervingsplatformen. Ontdek onze werving oplossingen.[Ankertekst naar het volgende paragraaf

Gesprekspartner tijdens een sollicitatie gesprek

De perfecte marketeer voor jouw onderneming moet actuele kennis hebben, matchen met jouw bedrijfscultuur en het liefst ook nog affiniteit met jouw product of service. Een zoektocht hiervoor beginnen op online wervingsplatformen kan zeker al een eerste stap zijn, maar wordt de kwaliteit van de marketeer dan ook uitbundig getest op zijn vaardigheden? Kan jouw onderneming een marketeer goed genoeg aan de tand voelen als de vaardigheden nog up-to-date zijn? Wij zijn jouw ideale gesprekspartner tijdens een sollicitatiegesprek. 

Laat ons jouw vacature tekst schrijven

Het schrijven van een vacature tekst is best lastig. Het is van belang dat je jouw doelgroep perfect kunt aanspreken en motiveren. Wat vertel je jouw over onderneming, waarom moet een medewerker kiezen voor jouw onderneming? Onze content marketeers zijn experts op het gebied van overtuigend schrijven. Met deze vacatures scoor je gegarandeerd.

Volledige ontlasting van het wervingsprocedure

No-cure no-pay. Zo werken wij met de volledige ontlasting van het wervingsprocedure. Wij zorgen voor dé marketeer waar jij nood aan hebt. Onze digitale recruiters schrijven voor jou de vacature op basis van jouw benodigdheden, maken een  top selectie uit de beschikbare kandidaten en testen de kandidaten nadrukkelijk op actuele marketing kennis. Zo kiezen wij samen met jou de perfecte nieuwe marketing medewerker.

Hoe kunnen wij jouw marketing afdeling of onderneming ontlasten

Werving
doen wij voor ondernemers die zoeken naar een ervaren marketeer maar niet weten waarop zij de marketeers moeten toetsen. Wil je dus zeker zijn van de kwaliteit van jouw sollicitanten, laat ons jouw werving doen.
Marketing
Wil je een echte sparringpartner met ruime ervaring en resultaten die er toe doen? Wij hebben de experts voor de sparringsessie klaar staan. Wat is jouw vraagstuk?
Web
Heb je een website maar behaal je niet de resultaten die je graag zou willen? Laat onze marketeers jouw website analyseren en adviezen uitschrijven om het beste resultaat te boeken.
Co-create
is iets waar wij dol op zijn. Wij kijken graag naar innovatieve producten en services en helpen ondernemers graag hierbij door ons steentje bij te dragen op de manieren dat wij kunnen.
Management
Een management consultant kan jouw vraagstukken beantwoorden of juist een andere inzicht geven op een strategisch of organisatorisch vlak. Onze experts zijn dol op moeilijke uitdagingen.

Wat doen wij nog meer?

Strategisch

Een doel in het zicht hebben, is al een eerste stap om te beginnen met een strategisch marketing aanpak. Elk doel heeft wel een traject. Daar helpen wij graag bij.

Marketing services

Wij ademen marketing. Onze inzet is meetbaar en daardoor ook voor jou als partner zichtbaar. Onze targets worden haarfijn geraakt dankzij onze aanpak.

Creatief

Van full-blown brandbooks tot website designs. Onze designers geven jouw boodschap het uiterlijk dat ze verdienen, het uiterlijk dat bij jouw brand past.

Een effectieve aanpak voor een optimaal resultaat

We nemen graag stap voor stap met je door wat onze visie is. Zoals gezegd bekijken we daarbij eerst waar de kansen liggen. Wat gaat er momenteel al goed? En wat kan er een stuk beter?

Vervolgens zetten wij onze expertise in om verbeteringen door te voeren. Altijd in overleg en met volledige transparantie. Het is het fundament van een succesvolle samenwerking.

Wanneer jouw digitale transformatie compleet is, ga je hier binnen een mum van tijd de vruchten van plukken.

Ben je op dit moment dus op zoek naar de juiste digitale expertise? Heb je bijvoorbeeld al een website, maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan heb je momenteel de juiste partij gevonden om je hierbij te helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag om zo snel mogelijk jouw digitale transformatie van start te laten gaan. Een belangrijke stap richting een succesvolle toekomst.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!