Copy & SEO Teksten

Bij Andere Visie weten wij als geen ander wat zoekmachines als Google van jou willen zien om jouw website zo hoog mogelijk in zoekresultaten naar voren te laten komen.
Creatief

Hoe bereik je een goede SEO?

Bij Andere Visie weten wij als geen ander wat zoekmachines als Google van jou willen zien om jouw website zo hoog mogelijk in zoekresultaten naar voren te laten komen.

Wat is Search Engine Optimalization

Bij Andere Visie weten wij als geen ander wat zoekmachines als Google van jou willen zien om jouw website zo hoog mogelijk in zoekresultaten naar voren te laten komen. Deze zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimalization (SEO) genoemd, is een organische manier om op de radar te komen bij nieuwe mogelijke klanten. Door informatieve teksten op jouw website, blog of Social media op een juiste manier te schrijven, zal jouw doelgroep je eerder vinden. Deze manier van in-bound marketing valt onder organisch zoekverkeer, in tegenstelling tot het generen van verkeer via Google Ads, en moet je dus zelf ‘verdienen’.  Als je meer wil weten over het bereiken van een efficiënte SEO door middel van een juiste copy, de voordelen ervan en hoe wij jou hier mee kunnen helpen, lees dan vooral verder!

Hoe bereik je een goede SEO

Zoekwoordcombinaties, content optimalisatie, linkbuilding en de optimalisatie van jouw websitetechniek zijn de belangrijkste factoren binnen een goede SEO en zullen samen dus zorgen voor een snellere organische groei. Met kansrijke zoekwoordcombinaties bedoelen wij dat er gefocust wordt op woorden die er binnen jouw doelgroep vaak worden gezocht. Deze zogeheten ‘keywords’ zullen jouw bedrijf online koppelen aan de juiste mensen en jouw bedrijf omhoogduwen in hun algoritme. Het is wel belangrijk dat jouw gekozen keyword(s) niet een te hoge zoekscore hebben. Hoe meer mensen in Google zoeken op een bepaald zoekwoord, hoe sterker de concurrentie over het algemeen zal zijn. Kies je voor een te algemeen zoekwoord, dan maak je weinig kans om hoog in Google te komen. Naast zoekwoordcombinaties is het belangrijk dat je naar de content kijkt die je creëert. Het is noodzakelijk dat deze aantrekkelijk is voor klanten binnen jouw niche; de schrijfstijl, onderwerpen die zij belangrijk vinden etc. Door rekening te houden met al bovenstaande factoren, zal jouw doelgroep jou makkelijker vinden in zoekmachines.

 

De voordelen van een goede SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft vele voordelen. Wij vinden daarom dat iedereen met een website zich moet verdiepen in de wondere wereld van zoekmachine optimalisatie. Het eerste voordeel van SEO is dat het geen beperkingen heeft in budget. Behaal jij de gewenste organische top 3 posities dan ben jij hiermee altijd zichtbaar, dat is namelijk niet afhankelijk van een budget. Bereik je door een juiste SEO-strategie de nummer één positie dan behaal je de hoogst mogelijke CTR. Veel mensen klikken tegenwoordig niet meer op advertenties. De nummer 1 organische positie behaalt 30% van het zoekverkeer binnen. De nummer 2 gemiddeld 15% en de nummer 3 rond de 7%. Uiteindelijk is relevant websiteverkeer binnenhalen misschien wel het grootste voordeel van SEO. Relevantie zorgt voor conversies. Relevanter websiteverkeer betekent dus meer bestellingen, ingevulde leadformulieren en behaalde doelen. Hoe komt dit? Je haalt met SEO de websitebezoeker binnen omdat jij, volgens de zoekmachine, het beste antwoord hebt. De websitebezoeker weet dit ook. De nummer 1 positie ontvangt niets voor niets de meeste kliks. Je content is dus relevant genoeg. 

Onze werkwijze

Met onze bewezen aanpak kunnen wij een efficiënte copy voor jouw website, Social media berichten, emailmarketing of nieuwsberichten maken. Wij voeren dit uit met jouw doel in ogen. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek bepalen wij de belangrijkste keywords van jouw doelgroep en schrijven wij teksten die hun makkelijk zal bereiken. Daarnaast zal het ook geschreven worden op een manier waardoor het de lezers aanzet tot actie! Dit alles wordt uitgewerkt in een gedegen analyse waarna we met jouw akkoord vervolgens aan de slag gaan om jouw media zowel onsite als offsite te optimaliseren. Samen zorgen wij ervoor dat jij de concurrentie voor blijft en jouw leads naar binnen stromen!

 

Wil jij meer weten over wat SEO-optimalisatie voor jouw bedrijf kan doen? Of heb je meer uitleg nodig over een van de bovenstaande onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden tot succes.

 

Wat doen wij nog meer?

Strategisch

Een doel in het zicht hebben, is al een eerste stap om te beginnen met een strategisch marketing aanpak. Elk doel heeft wel een traject. Daar helpen wij graag bij.

Marketing services

Wij ademen marketing. Onze inzet is meetbaar en daardoor ook voor jou als partner zichtbaar. Onze targets worden haarfijn geraakt dankzij onze aanpak.

Consultancy

De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt. De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt.

Een effectieve aanpak voor een optimaal resultaat

We nemen graag stap voor stap met je door wat onze visie is. Zoals gezegd bekijken we daarbij eerst waar de kansen liggen. Wat gaat er momenteel al goed? En wat kan er een stuk beter?

Vervolgens zetten wij onze expertise in om verbeteringen door te voeren. Altijd in overleg en met volledige transparantie. Het is het fundament van een succesvolle samenwerking.

Wanneer jouw digitale transformatie compleet is, ga je hier binnen een mum van tijd de vruchten van plukken.

Ben je op dit moment dus op zoek naar de juiste digitale expertise? Heb je bijvoorbeeld al een website, maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan heb je momenteel de juiste partij gevonden om je hierbij te helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag om zo snel mogelijk jouw digitale transformatie van start te laten gaan. Een belangrijke stap richting een succesvolle toekomst.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!