Video

Wij zijn jouw aanspreekpunt als het gaat om droneshots voor jouw pand(en).
Creatief

Vliegend van start met (drone) video's!

Grote vastgoedmakelaars gebruiken video in 2022 als belangrijkste marketingmiddel. Afbeeldingen zijn passé volgens hen, deze geven namelijk een minder duidelijk beeld over de daadwerkelijke verhoudingen in en om de listing. Met behulp van video brengen ze de toegevoegde waarde van het object zo goed en snel mogelijk in beeld.

Technologie anno 2022

Het valt ons op dat het overgrote deel van de makelaars nog steeds gebruik maakt van verouderde marketingmethoden en gedateerde businessmodellen. Hoewel deze manier hier en daar zeker nog wel werkt is het absoluut niet optimaal en de eerste tekenen van veranderingen in de makelaardij zijn dan ook al zeker duidelijk zichtbaar. Wij zijn een shift naar nieuwe marketingmethoden die veel meer lijken aan te slaan bij kopers. Vastgoed professionals, investeerders, kopers en verkopers worden zich steeds meer bewust van de voordelen van nieuwe technologie. Een technologie waar panden op een nieuwe, spectaculaire methode in kaart gebracht kan worden. De nieuwe methode waar we het over hebben omvat drones, virtual reality, beacons, verbonden apparaten en big data. Technologie wordt steeds belangrijker voor de vastgoedsector en veel van de genoemde trends en ontwikkelingen hebben het potentieel om echte game changers te worden.

 

Vliegend van start

Grote vastgoedmakelaars gebruiken video in 2022 als belangrijkste marketingmiddel. Afbeeldingen zijn passé volgens hen, deze geven namelijk een minder duidelijk beeld over de daadwerkelijke verhoudingen in en om de listing. Met behulp van video brengen ze de toegevoegde waarde van het object zo goed en snel mogelijk in beeld. Je kunt deze video’s makkelijk gebruiken om te plaatsen op sociale media of jouw website. Zonder dat je er nog veel moeite in hoeft te steken heb je jouw listing zo naar het volgende niveau gebracht. Tegelijkertijd verlaag je door het gebruiken van drone video’s de drempel voor geïnteresseerde partijen om contact met jou op te nemen. Een video geeft namelijk een veel warmer gevoel naar de kijker dan afbeeldingen. Ze voelen zich meer ‘welkom’ in het pand, terwijl ze er nog niet zijn geweest.

 

Doelgroep definiëren

Voordat de drone shots gemaakt worden kijken wij altijd even naar de potentiele doelgroep. Er is namelijk een groot verschil of het een interessante locatie is voor een logistiek bedrijf, een kleine ondernemer of een student woningzoekende. Hiermee bepalen wij wat er allemaal gefilmd moet gaan worden binnen en buiten de locatie. Als jouw ideale klant een logistiek bedrijf is, filmen wij bijvoorbeeld de directe toegangswegen. In het geval van een student, kijken wij meer naar zaken als winkels en uitgaansgelegenheden. Door jouw doelgroep te koppelen aan het pand voor de drone shots, kun je het pand sneller verkopen dan als je dit links laat liggen.

Op kilometers afstand

Kwalitatief goede drone video’s kunnen de doorslag zijn voor potentiele kopers die handelen vanuit het buitenland. Tegenwoordig zien wij dat ‘kopen op afstand’ steeds meer oprukt in Europa, en dat deze kopers het liefst gebruik maken van video. Dit soort video’s geven deze soort kopers namelijk meer vertrouwen, zij willen zeker weten dat ze geen bouwval kopen en kunnen dit beter op video zien in vergelijking met afbeeldingen. Des te meer reden dus om nu al gebruik te maken van drone shots en jouw concurrentie hiermee voorbij te gaan.

 

Creatieve drone opnames

Wij zullen altijd zorgen dat kijkers het pand en de omgeving snappen. We beginnen daarom, uiteraard in overleg, graag met een overzichtsbeeld van het pand. Dit geeft de kijker een efficiënt beeld van wat er komen gaat, en het trekt daarnaast direct de aandacht. Wij verzorgen lage shots, medium shots, top down shots, omgeving shots en virtuele rondleidingen in heel Nederland. De beelden die wij maken zijn rustig en vloeiend, zodat het geen onrustige video wordt. Wij bieden deze service aan zodat jij stressvrij het bestand in de hoogst mogelijke resolutie ontvangt en kunt gebruiken voor jouw gewenste doeleinden.

Onze werkwijze

Wij zijn jouw aanspreekpunt als het gaat om droneshots voor jouw pand(en). We bespreken samen de locatie en bijzonderheden van het te verkopen pand en maken vooraf duidelijke afspraken. Zo weten wij welke onderdelen we het beste kunnen uitlichten en weet jij wat je aan ons als bedrijf hebt. Al onze beelden worden professioneel nabewerkt. Jij ontvangt de drone video rechten vrij in het juiste formaat, zodat je de video bijvoorbeeld op jouw eigen website, YouTube of Facebook kunt plaatsen. Potentiele kopers zullen in de rij staan!

 

De vastgoedsector is aan het veranderen, of we het nu leuk vinden of niet, en technologische ontwikkelingen negeren en op de oude manier verdergaan zou een grote vergissing zijn. Of het nu een lege bedrijfshal of een kleine winkel gaat: wij bij Andere Visie kunnen jou helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat doen wij nog meer?

Strategisch

Een doel in het zicht hebben, is al een eerste stap om te beginnen met een strategisch marketing aanpak. Elk doel heeft wel een traject. Daar helpen wij graag bij.

Marketing services

Wij ademen marketing. Onze inzet is meetbaar en daardoor ook voor jou als partner zichtbaar. Onze targets worden haarfijn geraakt dankzij onze aanpak.

Consultancy

De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt. De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt.

Een effectieve aanpak voor een optimaal resultaat

We nemen graag stap voor stap met je door wat onze visie is. Zoals gezegd bekijken we daarbij eerst waar de kansen liggen. Wat gaat er momenteel al goed? En wat kan er een stuk beter?

Vervolgens zetten wij onze expertise in om verbeteringen door te voeren. Altijd in overleg en met volledige transparantie. Het is het fundament van een succesvolle samenwerking.

Wanneer jouw digitale transformatie compleet is, ga je hier binnen een mum van tijd de vruchten van plukken.

Ben je op dit moment dus op zoek naar de juiste digitale expertise? Heb je bijvoorbeeld al een website, maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan heb je momenteel de juiste partij gevonden om je hierbij te helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag om zo snel mogelijk jouw digitale transformatie van start te laten gaan. Een belangrijke stap richting een succesvolle toekomst.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!