Website ontwikkeling

Een zakelijke website is HET visitekaartje van jouw bedrijf. Het moet de juiste uitstraling hebben die bij jouw onderneming past.
Creatief

Wij van Andere Visie helpen je graag met jouw websiteontwikkeling.

Een zakelijke website is HET visitekaartje van jouw bedrijf. Het moet de juiste uitstraling hebben die bij jouw onderneming past. Een website is tegenwoordig veel meer dan een communicatiemiddel. In de ogen van je klant is je website je bedrijf, maar dan online. Een goed vindbare, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website draagt dan ook direct bij aan je bedrijfssucces.

De eerste vraag die we stellen wanneer je een website wilt ontwikkelen, is om jezelf in te beelden als consument. Je hebt een probleem en bent op zoek naar een oplossing hiervoor. Je bent op zoek naar een product of wat dan ook. Waar begin je dan? Zo’n 90% van de mensen die dit leest, gaat naar online zoekmachines. Alleen al dit inzicht geeft aan waarom jouw bedrijf een website nodig heeft.

De zoektocht van bijna iedere klant begint online. Is het niet om een oplossing te vinden voor een probleem of iets te vinden om naar te verlangen, dan is het wel om via sociale media geïnspireerd te worden. Om dan achtergrondinformatie te verkrijgen en verder geïnspireerd te worden, is een website een centraal punt voor de consument. Maar alleen het hebben van een website is niet voldoende. Als je een website hebt, wil je ook dat deze doet waarvoor jij hem hebt ontwikkeld. Voor de ene ondernemer is het letterlijk een online visitekaartje waar men achtergrondinformatie kan vinden over het bedrijf. Bijvoorbeeld nadat er een eerder contactmoment elders is geweest. Voor de ander betekent de website het allereerste contactmoment waar leads behoren te worden gegenereerd.

Wij van Andere Visie helpen je graag met jouw websiteontwikkeling. Wij brengen de perfecte mix van grafische ontwerpers en content schrijvers samen om een rendabele website op te kunnen leveren. Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of webapplicatie zijn doelstellingen behaalt. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

 

Onze werkwijze

Allereerst leren wij jou graag kennen. Hierbij bespreken we wat je met jouw website wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi? Etc. We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie.

 

Wij begrijpen dat jij wil weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en zijn er geen verborgen kosten. Na het plaatsen van de order gaan we aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de algemene structuur (ook wel de user experience genoemd) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een website. Als deze wireframes geplaatst zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp.

Het ontwikkelen doen wij in kleine delen, op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Op deze manier kunnen wij makkelijk aanpassingen maken, in plaats van dat er aan het eind grote strepen moeten worden gezet. Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem. We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat! Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen.

Mobiel vriendelijk design

Bij het ontwerpen van jouw website houden onze grafische ontwerpers ook rekening met het gebruik van de website op tablets en mobiele telefoons. Dit is erg belangrijk aangezien 60% van jouw websitebezoekers, mobiele bezoekers zullen zijn. Daarnaast zal het hebben van een goed functionele mobiele website ook jouw SEO bevorderen. Aangezien zoekmachines voorkeur geven aan websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele telefoons.

In het kort

Wat je van ons kunt verwachten;

Gebruiksvriendelijk. Een goed werkende responsive website met heldere navigatie. Altijd. Dus ook op een tablet of mobiel.

Maatwerk. Perfect afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en doelgroep.

Vindbaar. Wij zorgen dat jouw website goed vindbaar is op zoekmachines.

Aantrekkelijk. Elk bedrijf is uniek. Daarom ontwerpen wij voor elke website een uniek en onderscheidend grafisch ontwerp.

Kwaliteit. De perfecte mix van grafische ontwerpers en content schrijvers.

 

Ben jij van plan om jouw websiteontwikkeling uit te besteden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw doelstellingen te behalen!

Wat doen wij nog meer?

Strategisch

Een doel in het zicht hebben, is al een eerste stap om te beginnen met een strategisch marketing aanpak. Elk doel heeft wel een traject. Daar helpen wij graag bij.

Marketing services

Wij ademen marketing. Onze inzet is meetbaar en daardoor ook voor jou als partner zichtbaar. Onze targets worden haarfijn geraakt dankzij onze aanpak.

Consultancy

De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt. De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt.

Een effectieve aanpak voor een optimaal resultaat

We nemen graag stap voor stap met je door wat onze visie is. Zoals gezegd bekijken we daarbij eerst waar de kansen liggen. Wat gaat er momenteel al goed? En wat kan er een stuk beter?

Vervolgens zetten wij onze expertise in om verbeteringen door te voeren. Altijd in overleg en met volledige transparantie. Het is het fundament van een succesvolle samenwerking.

Wanneer jouw digitale transformatie compleet is, ga je hier binnen een mum van tijd de vruchten van plukken.

Ben je op dit moment dus op zoek naar de juiste digitale expertise? Heb je bijvoorbeeld al een website, maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan heb je momenteel de juiste partij gevonden om je hierbij te helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag om zo snel mogelijk jouw digitale transformatie van start te laten gaan. Een belangrijke stap richting een succesvolle toekomst.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!