Breng Uw Merk Tot Leven Met Ons Grafisch Ontwerp

Wij transformeren uw visie in visueel meeslepende ontwerpen die de identiteit van uw merk versterken en uw doelgroep aanspreken
Digitale Creaties

Maak Impact Met Ons Grafisch Ontwerp

In een wereld waar visuele communicatie van cruciaal belang is, helpt ons team van getalenteerde grafische ontwerpers u onderscheidend te zijn. Of het nu gaat om een nieuw logo, infographics, sociale media afbeeldingen of volledige merkidentiteiten, wij creëren ontwerpen die uw boodschap overbrengen, uw merkidentiteit versterken en resulteren in een memorabele indruk. Verken de eindeloze mogelijkheden van grafisch ontwerp met Andere Visie en ontdek hoe we uw merk kunnen laten groeien.

Onze aanpak

 1. Kennismaking en Briefing

  Onze eerste stap is het begrijpen van uw behoeften, doelstellingen en visie. We nemen de tijd om u en uw merk beter te leren kennen, zodat we uw doelen effectief kunnen vertalen naar het grafische ontwerp.

 2. Onderzoek en Concept Ontwikkeling

  We doen grondig onderzoek naar uw branche, concurrenten en doelgroep. Op basis van onze bevindingen, ontwikkelen we creatieve concepten die aansluiten bij uw merkidentiteit en aanspreken bij uw doelgroep.

 3. Ontwerpfase

  Onze getalenteerde ontwerpers beginnen met het creëren van visuele oplossingen. Of het nu gaat om logo's, infographics, of sociale media visuals, we zorgen ervoor dat elk ontwerp uniek, aantrekkelijk, en representatief is voor uw merk.

 4. Presentatie en Revisie

  We presenteren de ontwerpen aan u en vragen om uw feedback. We zijn erop gebrand om uw visie perfect tot uiting te brengen, dus revisies zijn een integraal onderdeel van ons proces.

 5. Finale Levering

  Zodra u 100% tevreden bent met het ontwerp, leveren we alle bestanden in de benodigde formaten. Maar onze relatie eindigt hier niet - we blijven beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten die u nodig heeft.

Waarom Kiezen Voor Onze Grafische Ontwerpdiensten?

In het digitale tijdperk is het belang van visueel aantrekkelijke en doordachte grafische ontwerpen niet te onderschatten. Bij Andere Visie gaan we een stap verder dan het creëren van mooie afbeeldingen. We zorgen ervoor dat ons ontwerp uw merkverhaal vertelt, uw waarden communiceert en een blijvende indruk maakt op uw publiek.

Ons team van ervaren ontwerpers maakt gebruik van de nieuwste technologieën en volgt de meest recente trends op het gebied van grafisch ontwerp. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering en ons vermogen om echt naar onze klanten te luisteren. Wij geloven dat elk merk uniek is en dat elk ontwerp dat unieke karakter moet weerspiegelen.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw bedrijfsgroei?

Het team van Andere Visie staat klaar om je te begeleiden in dit proces. Wij hebben de ervaring, de kennis en de innovatie om jouw marketingdoelstellingen om te zetten in tastbare resultaten.

Met Andere Visie aan je zijde kun je rekenen op gedetailleerde en nauwkeurige inzichten, creatieve oplossingen en strategieën op maat die specifiek zijn ontworpen voor jouw unieke bedrijf. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan jouw verwachtingen, maar ze te overtreffen.

Wacht niet tot morgen. Vul het contactformulier in en ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie. Laten we samen deze reis beginnen.”

Grafisch ontwerp is een proces waarbij visuele content wordt gecreëerd om communicatiedoelen te bereiken. Het omvat het gebruik van typografie, fotografie, iconografie en illustratie om een visueel bericht over te brengen.

Professioneel grafisch ontwerp helpt bij het creëren van een positieve eerste indruk, verhoogt merkherkenning, verbetert de professionaliteit van uw bedrijf, en helpt bij het effectief communiceren van uw boodschap.

Enkele soorten grafisch ontwerp zijn merk- en logo-ontwerp, verpakkingsontwerp, webdesign, boekontwerp, en reclameontwerp.

De tijdsduur hangt af van de complexiteit van het project. Een eenvoudig logo kan binnen een week klaar zijn, terwijl een uitgebreid merkidentiteit-project weken of zelfs maanden kan duren.

Ja, wij bieden een bepaald aantal revisies aan, afhankelijk van het project en het pakket dat u kiest.

Ja, we kunnen bestaande ontwerpen aanpassen op basis van uw specificaties.

Rasterafbeeldingen zijn gemaakt van pixels, terwijl vectorafbeeldingen bestaan uit paden. Vectorafbeeldingen kunnen zonder kwaliteitsverlies worden geschaald, terwijl rasterafbeeldingen kunnen vervagen of pixelig worden bij vergroting.

Wij streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Als u niet tevreden bent met het ontwerp, zullen we samenwerken om de nodige aanpassingen te maken.

Ja, u kunt uw eigen afbeeldingen leveren, op voorwaarde dat ze van hoge kwaliteit zijn en dat u de rechten hebt om ze te gebruiken.

We leveren de eindontwerpen in verschillende formaten, waaronder JPG, PNG, PDF, EPS, en AI.

Nee, na voltooiing en betaling van het project zijn alle rechten op de ontwerpen van u.

Dat is geen probleem. Ons team werkt nauw met u samen om uw merk, uw doelstellingen en uw voorkeuren te begrijpen en een ontwerp te creëren dat daarmee in lijn is.

Een logo is een grafisch symbool of embleem dat wordt gebruikt om een bedrijf, product of dienst te herkennen en te onderscheiden.

Een logo is een grafisch element dat een merk vertegenwoordigt, terwijl een merk bestaat uit alle elementen (waaronder het logo) die bijdragen aan de perceptie van een bedrijf bij het publiek.

Merkidentiteit is hoe een merk zichzelf presenteert aan de wereld, inclusief visuele en verbale communicatie.

Hoewel we ons voornamelijk richten op het ontwerpen, kunnen we u helpen met printservices door u te verbinden met vertrouwde printpartners.

Kleur kan emoties en reacties oproepen en speelt een cruciale rol in het communiceren van een merkboodschap.

Typografie is de kunst van het rangschikken van tekst in een leesbare en visueel aantrekkelijke lay-out.

We gebruiken verschillende software, waaronder Adobe Creative Suite, die Photoshop, Illustrator, en InDesign omvat.

Een infographic is een visuele weergave van informatie, gegevens of kennis.

Ja, we bieden een breed scala aan diensten, waaronder verpakkingsontwerp.

Hoewel ze beide betrekking hebben op visueel ontwerp, richt grafisch ontwerp zich meer op printmedia en digitale afbeeldingen, terwijl webdesign zich richt op de esthetiek en bruikbaarheid van websites.

Ja, we kunnen een afspraak inplannen om uw wensen en verwachtingen te bespreken voordat we aan een project beginnen.

De prijs varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Neem contact met ons op voor een offerte.

Als professioneel ontwerpbureau hebben we een breed scala aan expertise en resources tot onze beschikking, en we kunnen zorgen voor consistentie en betrouwbaarheid die een individuele freelancer mogelijk niet kan bieden.

We streven ernaar om flexibel te zijn en zullen ons best doen om uw project binnen uw tijdschema te voltooien. Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Ja, we creëren visuele content voor alle grote social media platforms.

Absoluut, we kunnen werken binnen uw bestaande merkrichtlijnen om ervoor te zorgen dat alle nieuwe ontwerpen consistent zijn met uw merkidentiteit.

Het proces begint met een consultatie om uw behoeften en doelen te begrijpen. Dan doen we onderzoek en brainstorming, gevolgd door het creëren van eerste concepten. Na uw feedback en eventuele revisies leveren we het eindproduct.

Na betaling krijgt u de volledige rechten op het eindproduct.

We hebben opties voor verschillende budgetten, en we kunnen mogelijk een oplossing vinden die bij uw budget past.

We leveren het eindproduct digitaal in verschillende formaten, afhankelijk van uw behoeften.

We kunnen na de voltooiing van het project wijzigingen aanbrengen, maar dit kan extra kosten met zich meebrengen.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving, creditcard en PayPal.

Een template is een vooraf gemaakt ontwerp dat kan worden aangepast, terwijl een op maat gemaakt ontwerp vanaf het begin wordt gemaakt, specifiek voor uw merk en behoeften.

Onze overige diensten

Strategische-bedrijfsplanning

Volledige inzicht in uw markt & concurrenten, definieer uw positie met een nulmeting, en ontwikkel een merkstrategie. Interpreteer data nauwkeurig. Ontwikkel blijvende klantloyaliteit met een doelgerichte aanpak.

Marketing services

Door effectieve social media strategieën te combineren met krachtige Google advertenties, boeiende e-mailcommunicatie en doelgerichte CRM-initiatieven, brengen we uw boodschap niet alleen over, maar zorgen we ook voor blijvende engagement.

Bedrijfsontwikkeling & Consultancy

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen. Verrijk uw marketingteam met onze trainingen, verdiep uw kennis met masterclasses. Laten we samen innoveren door middel van co-creatie.

Elk van deze marketingpijlers speelt een cruciale rol in onze aanpak. Door te Creëren, te Analyseren en te Optimaliseren, bieden wij u een volledig geïntegreerde oplossing die uw merk helpt groeien en zich te onderscheiden in een concurrerende markt.