CRM Marketing

Heb je een database vol staan met gegevens maar wordt het niet optimaal benut? Wij helpen je graag met jouw CRM marketing.
Marketing services

Haal het meeste uit jouw database. Andere Visie Marketing

CRM marketing automatiseren, benut het meeste uit jouw data

Data is belangrijk voor een marketing afdeling. Het weergeeft opportuniteiten voor up-sale, retentie en hoe je die belangrijke klanten uit het verleden kunt terug winnen zonder daar al te veel moeite voor te doen. De leads, klanten en verloren klanten worden door de medewerkers netjes ingedeeld in het CRM systeem en daar blijft het vaak bij. De data wordt niet opnieuw gebruikt, de leads worden niet optimaal voorbereid voor dat een aankoop door de lead plaatsvindt en in de b2b markt verlaagt het niet voorbereiden van de lead drastisch de kans om een verkoop te kunnen behalen. Hoe digitaal ben jij als ondernemer?

Maar waar is een CRM goed voor?

Een CRM geeft jou inzage in de belangrijkste data van jouw lead, prospect of klant. Het weergeeft niet alleen de contactgegevens maar bijvoorbeeld ook welke contactmomenten er in het verleden zijn geweest of waar in de pipelijn een lead of prospect zich bevindt.

Een moderne CRM kan zelfs taken uitdelen aan werknemers en dienen als project management tool.

CRM? Wat is dat?
Een Customer Relationship Management tool, oftewel een CRM biedt jou als ondernemer een mogelijkheid om alle contactgegevens in één overzichtelijk software pakket te plaatsen. Een CRM hoeft ook niet duur te zijn, sterker nog. Er zijn genoeg CRM pakketten gratis beschikbaar die jou als ondernemer een eerste stap in de goede richting kunnen zetten.
Ik heb nog geen crm
Een keuze maken uit de beschikbare CRM aanbieders kan erg lastig zijn, ze lijken erg veel op elkaar en toch is er ook aanzienlijk verschil. De verschillen kunnen zitten in het kostenplaatje, de mogelijke integraties met derde partijen of juist de mogelijkheden van het platform. Wij kunnen jou ondersteunen met het proces tot het kiezen van een goed CRM systeem.

Als je nog geen CRM hebt en je neemt één van onze diensten af, dan bieden wij jou graag onze GRATIS CRM. Neem contact op met jouw accountmanager en vraag naar meer informatie.
Ik heb al een crm
Perfect! Wij helpen je dan graag met het retargetten van jouw database. De retargetting kan op verschillende manieren gebeuren maar is vooral afhankelijk van jouw doel, doelgroep en maturiteit van jouw data. Wij kunnen op basis van een vrijblijvend gesprek en een gratis audit een perfect plan schrijven om jouw CRM marketing van start te laten gaan.

Wat doen wij nog meer?

Strategisch

Een doel in het zicht hebben, is al een eerste stap om te beginnen met een strategisch marketing aanpak. Elk doel heeft wel een traject. Daar helpen wij graag bij.

Creatief

Van full-blown brandbooks tot website designs. Onze designers geven jouw boodschap het uiterlijk dat ze verdienen, het uiterlijk dat bij jouw brand past.

Consultancy

De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt. De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt.

Een effectieve aanpak voor een optimaal resultaat

We nemen graag stap voor stap met je door wat onze visie is. Zoals gezegd bekijken we daarbij eerst waar de kansen liggen. Wat gaat er momenteel al goed? En wat kan er een stuk beter?

Vervolgens zetten wij onze expertise in om verbeteringen door te voeren. Altijd in overleg en met volledige transparantie. Het is het fundament van een succesvolle samenwerking.

Wanneer jouw digitale transformatie compleet is, ga je hier binnen een mum van tijd de vruchten van plukken.

Ben je op dit moment dus op zoek naar de juiste digitale expertise? Heb je bijvoorbeeld al een website, maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan heb je momenteel de juiste partij gevonden om je hierbij te helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag om zo snel mogelijk jouw digitale transformatie van start te laten gaan. Een belangrijke stap richting een succesvolle toekomst.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!