CRM Marketing

Heb je een database vol staan met gegevens maar wordt het niet optimaal benut? Wij helpen je graag met jouw CRM marketing.
Marketing services

Haal het meeste uit jouw database. Andere Visie Marketing

Optimaliseer CRM-marketing en haal maximaal voordeel uit jouw gegevens.

Data vormt de ruggengraat van elke marketingafdeling. Het onthult kansen voor upselling, klantbehoud en het opnieuw aantrekken van waardevolle klanten uit het verleden met minimale inspanning. Hoewel medewerkers de leads, huidige klanten en verloren klanten zorgvuldig categoriseren in het CRM-systeem, wordt deze waardevolle data vaak over het hoofd gezien. Er wordt niet voldoende hergebruik gemaakt van de verzamelde informatie. De leads worden niet adequaat genurtured voordat ze tot aankoop overgaan, en in de B2B-sector betekent het onvoldoende voorbereiden van leads een aanzienlijk kleinere kans op succesvolle verkoop. Ben jij al volledig gedigitaliseerd als ondernemer?

Wat is nu precies de kracht van een CRM?

Een CRM-systeem biedt een helder overzicht van de essentiële gegevens van jouw leads, prospects en klanten. Het gaat verder dan alleen contactinformatie; het toont ook eerdere interacties en de positie van een lead of prospect in de verkooppipeline.

Moderne CRM-systemen kunnen zelfs taken toewijzen aan medewerkers en fungeren als een projectbeheertool.

CRM Marketing als een echte data analist

Elk facet van CRM-marketing vereist precisie en een doordachte strategie. Bij Andere Visie hebben we een breed scala aan diensten gecreëerd om aan deze specifieke eisen te voldoen. Hieronder krijgt u inzicht in onze voornaamste diensten op het gebied van CRM-marketing. Elk van deze diensten is zorgvuldig samengesteld om u te ondersteunen in het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties.

  1. Klantsegmentatie Wij analyseren uw klantgegevens om waardevolle segmenten te identificeren, waardoor uw marketinginspanningen doelgerichter en efficiënter worden.

  2. Klantbehoud We ontwikkelen strategieën om uw bestaande klanten te behouden en de klanttevredenheid te verhogen, waardoor de levenslange waarde van elke klant wordt gemaximaliseerd.

  3. Lead Nurturing Met behulp van gepersonaliseerde communicatie begeleiden we leads door de gehele sales funnel, waardoor de kans op conversie aanzienlijk toeneemt.

  4. Klantinzicht en Analyse Door middel van diepgaande data-analyse bieden we inzicht in klantgedrag, aankooptrends en -voorkeuren, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

  5. Automatisering en Integratie We implementeren geavanceerde CRM-tools die naadloos integreren met uw bestaande systemen, wat zorgt voor een geautomatiseerde en efficiënte klantcommunicatie en -beheer.

Bericht verstuurd!

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw bedrijfsgroei?

Het team van Andere Visie staat klaar om je te begeleiden in dit proces. Wij hebben de ervaring, de kennis en de innovatie om jouw marketingdoelstellingen om te zetten in tastbare resultaten.

Met Andere Visie aan je zijde kun je rekenen op gedetailleerde en nauwkeurige inzichten, creatieve oplossingen en strategieën op maat die specifiek zijn ontworpen voor jouw unieke bedrijf. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan jouw verwachtingen, maar ze te overtreffen.

Wacht niet tot morgen. Vul het contactformulier in en ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie. Laten we samen deze reis beginnen.”

Onze overige diensten

Strategische Bedrijfsplanning

Volledige inzicht in uw markt & concurrenten, definieer uw positie met een nulmeting, en ontwikkel een merkstrategie. Interpreteer data nauwkeurig. Ontwikkel blijvende klantloyaliteit met een doelgerichte aanpak.

Digitale creaties

Innovatie is de kern van alles wat we doen. In de fase van creëren brengen we ideeën tot leven door middel van aantrekkelijke visuals, krachtige copywriting en converterende websites met de nieuwste technologieën.

Bedrijfsontwikkeling & Consultancy

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen. Verrijk uw marketingteam met onze trainingen, verdiep uw kennis met masterclasses. Laten we samen innoveren door middel van co-creatie.

Elk van deze marketingpijlers speelt een cruciale rol in onze aanpak. Door te Creëren, te Analyseren en te Optimaliseren, bieden wij u een volledig geïntegreerde oplossing die uw merk helpt groeien en zich te onderscheiden in een concurrerende markt.