Audits

Een marketing audit uitvoeren geeft jou als ondernemer direct zicht op de prestaties en waar wij eventueel verbetering kunnen aanleveren. Gratis audit rapportage binnen 48 uur.
Strategisch

Andere Visie marketing. Wij geven een gratis audit op jouw marketing kanalen.

Bijna alle partners van Andere Visie zijn begonnen met een gratis audit. Een duidelijk overzicht van alle marketing kanalen kan namelijk vrij lastig zijn. Onze marketing audit wordt uitgevoerd door een team van strategen en experts op verschillende marketing fronten.

Audit voor marketing kanalen

Bijna alle partners van Andere Visie zijn begonnen met een gratis audit. Een duidelijk overzicht van alle marketing kanalen kan namelijk vrij lastig zijn. Onze marketing audit wordt uitgevoerd door een team van strategen en experts op verschillende marketing fronten. De kritische checklist dat opgesteld is om opportuniteiten en kwetsbaarheden bloot te leggen wordt direct gedeeld met jou. Zo kunnen wij een zeer transparante inzage geven over de huidige prestaties en als wij überhaupt een meerwaarde kunnen bieden.

Wanneer je de marketing audit rapportage ontvangt, zal hier direct ook een adviesplan bij geleverd worden. Het adviesplan nemen wij graag met jou door zodat wij een vervolgtraject kunnen uitwerken om jouw digitale marketing optimaal te kunnen benutten.

Digital maturity audit

Benut jouw onderneming de opportuniteiten dat digitalisatie biedt? De digital maturity audit bekijkt hoe jouw onderneming zich plaatst in de digitale wereld en welke opportuniteiten momenteel niet of niet geheel benut worden.

Social Media audit

Wat is de kans dat jij viral gaat? Het is van belangrijk dat je de juiste toon, boodschap en frequentie gebruikt om jouw doelgroep te bereiken. Elke dag posten hoeft bijvoorbeeld helemaal niet, en veel ondernemingen hebben ook moeite om elke dag een social media post te maken. Wat voor boodschappen vind jouw doelgroep juist interessant? 

SEO audit

Gevonden worden op Google wilt natuurlijk iedereen. Minder dan 4% gaat naar de tweede pagina van Google. Ruim 90% drukt op de eerste 5 resultaten, en van deze 90% drukt 70% op het eerste zoekresultaat. Wil je bezoekers op jouw websites genereren dan is SEO van groot belang. Ongeveer 1/3 van alle website bezoekers hoort vanuit organische zoekresultaten te komen.  Behaal jij dit?

Website audit (CRO)

Haal je genoeg bezoekers maar converteert er weinig? Dan kunnen er obstakels zijn waardoor een prospect niet converteert. Onze CRO experts analyseren de volledige customer journey en de website structuur. Het is van groot belang dat jouw website goed ingericht is voor jouw doelgroep en dat zij de informatie eenvoudig kan vinden. 

Zoek advertentie audit

De advertentiecampagnes via zoekmachines dienen perfect te worden ingedeeld om extra bijkomende kosten te vermijden. Wij merken dat onze partners minimaal 30% kan besparen en tegelijkertijd minimaal 15% meer conversies kan verwerkelijken door de advertentiecampagnes perfect in te richten. Wij werken altijd gericht naar jouw ondernemingsdoelen.

Audit marketing algemeen

Een volledige audit kijkt naar alle uitingen van jouw onderneming en waar er nog opportuniteiten of valkuilen zijn. Op strategisch vlak kijken wij naar jouw doelen, missie en visie. Een strategisch marketingplan heeft duidelijke mijlpalen en deadlines. Wij willen meer dan de marketing doelen behalen. Wij willen alle marketing doelen overtreffen.

Custom marketing audit

Wij doen dagelijks concurrentieanalyses, markt analyses, en klanttevredenheid onderzoeken. Optimaliseren volledige emailflows en benutten elke letter bij een contentstrategie. Laat geen opportuniteit meer liggen. Geef jouw marketingperspectief een Andere Visie om jouw marketing naar een volgend level te brengen.

Wat doen wij nog meer?

Marketing services

Wij ademen marketing. Onze inzet is meetbaar en daardoor ook voor jou als partner zichtbaar. Onze targets worden haarfijn geraakt dankzij onze aanpak.

Creatief

Van full-blown brandbooks tot website designs. Onze designers geven jouw boodschap het uiterlijk dat ze verdienen, het uiterlijk dat bij jouw brand past.

Consultancy

De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt. De versterking die je nodig hebt. Externe kracht dat daadwerkelijk iets toevoegt.

Een effectieve aanpak voor een optimaal resultaat

We nemen graag stap voor stap met je door wat onze visie is. Zoals gezegd bekijken we daarbij eerst waar de kansen liggen. Wat gaat er momenteel al goed? En wat kan er een stuk beter?

Vervolgens zetten wij onze expertise in om verbeteringen door te voeren. Altijd in overleg en met volledige transparantie. Het is het fundament van een succesvolle samenwerking.

Wanneer jouw digitale transformatie compleet is, ga je hier binnen een mum van tijd de vruchten van plukken.

Ben je op dit moment dus op zoek naar de juiste digitale expertise? Heb je bijvoorbeeld al een website, maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan heb je momenteel de juiste partij gevonden om je hierbij te helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag om zo snel mogelijk jouw digitale transformatie van start te laten gaan. Een belangrijke stap richting een succesvolle toekomst.

Even bellen of mailen?

Laat je gegevens achter en wij bellen/mailen je terug!
Bericht verstuurd!