SEO: Zoekmachine Optimalisatie

SEO staat voor Search Engine optimalisation, ofwel in het nederlands: ZoekMachine Optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie wilt zeggen dat wij jouw website optimaliseren om beter gevonden te worden in de zoekmachines zoals Google! Wordt jouw momenteel op de juiste zoektermen gevonden? Wij helpen onze partners naar het verkrijgen van die felbegeerde #1 positie op Google. Onze interne SEO (Zoekmachine optimalisatie) team helpt jou dagelijks met het beklimmen naar de #1 positie.

SEO Andere Visie

Waarom is die #1 positie zo belangrijk?
Ben jij ooit naar de tweede pagina van Google gegaan? De kans dat men verder zoekt dan pagina 1 van Google is vrijwel nihil. Sterker nog, uit onderzoek van Ignite Visiblity is gebleken dat de #1 positie 36,4% van de clicks heeft ontvangen. De laatste positie op de eerste pagina ontving maar slechts 2,2% van alle clicks.

Meer dan 60% in het algemeen gaat naar de eerste drie zoekresultaten van Google. Hierdoor is SEO zeer belangrijk.

Andere Visie | Online marketing | Marketing

Is SEO niet permanent?
Simpel en kort antwoord: Nee.
SEO is blijven investeren in de zoektermen waarop je scoort en
het verdedigen van jouw positie ten opzichte van de concurrenten die ook op die zoektermen willen scoren.
Gelukkig zijn weinig ondernemers bewust van SEO, waardoor de concurrentie op zoektermen vaak redelijk schaars is.

Beginnen met een betere SEO

Voordat we beginnen om jouw SEO te verbeteren moeten wij eerst intern analyseren in welke staat jouw website momenteel is. Welke zoektermen worden vaak gebruikt om jouw website te vinden, en op welke zoektermen wordt jouw concurrent vooral vaak gevonden. Dit zijn belangrijke elementen om mee te nemen in een passend SEO aanpak.

Deze eerste analyse krijg je uiteraard van ons. Het is een goede vertrekpunt en het schetst duidelijk de weg waar wij heen willen. Vanaf het eerste startschot tot het eind van de samenwerking zullen wij altijd actief blijven om jouw positie vast te houden/ of te verbeteren in Google.

Wat is het effect van SEO?

SEO verlaagt de marketingkosten drastisch. Het is in het begin een high-effort low-cost marketing methode om op langer termijn de kosten terug te drukken. SEO zorgt bij een gemiddelde onderneming minstens 33% van de website bezoekers. Indien de SEO stevig staat kan er zelfs gekeken worden naar een breder doelpubliek zonder veel moeite.

Wij volgen je elke maand op met een rapportage
Elke maand ontvang je van ons altijd een uitgebreide rapportages met de werkzaamheden + de resultaten die wij hebben behaald. De rapportage zal begeleid worden via een Skype call of fysieke afspraak.

SEO Andere Visie

Welke online marketingservices leveren wij nog meer?

SEA | Google marketing | Andere Visie

SEA: Search Engine Advertisements

Gegarandeerd de top positie behalen, of juist jouw eigen merknaam meer in de picture zetten? Adverteren via Google hoeft niet duur te zijn!

Read more
Online marketing | Social media marketing | Andere Visie

Social Media Marketing

Blijven communiceren met je doelpubliek is belangrijk. Voorbereiding is het halve werk, probeer onze GRATIS social media content kalender.

Read more
Email marketing | Andere Visie | Online marketing

E-mailmarketing

E-mail marketing verhoogt de retentie & lifetimevalue van jouw klanten. Met onze ruime ervaring creëren wij winstgevende emails.

Read more
CRO | Conversie optimalisatie | Andere Visie

CRO: Conversie Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw leads niet verloren gaan. Als ze eenmaal op jouw website zitten wil je dat ze converteren. Wij analyseren en leveren de perfecte strategie

Read more
Marketing strategie | Andere Visie | Online marketing

Marketing Strategie

Het inplannen van digitale (oftewel online) marketing kan vrij uitdagend zijn. Wij helpen je met het realiseren van een sterke strategie.

Read more
Content marketing Andere Visie Online marketing

Content marketing

Laat onze professionele content marketeers de meest interessante en leuke artikelen schrijven voor jouw blog/ website.

Read more