about-us-wel

Wat is onze werkwijze

Wij luisteren naar jouw visie en missie om daar een passend marketingplan op te baseren.

Samen helpen wij jou verder

Lijkt de groei van de onderneming vast te zitten? Raadpleeg één van onze experts

No cure - no pay

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Hierdoor durven wij no-cure no-pay garanties aan te bieden.

Wij zorgen voor een groei, zowel digitaal als fysiek.

Marketing is veelzijdig. Net afgestudeerde marketeers hebben weinig kaas gegeten van strategie of AdWords (Google Advertenties). De certificaat van Google is een goed begin, maar het echte werk leer je wanneer je er mee bezig bent. Ervaring betekend in de marketingwereld meer dan de certificaat of opleiding die de marketeer heeft.

Onze marketeers zijn dan ook niet veelzijdig maar juist opgesplitst in divisies. Zo hebben wij content marketeers, SEA marketeers, strategische marketeers, SEO marketeers, designers. Iedereen zijn eigen specialisme. Dit doen wij omdat marketing blijft evolueren. Algoritmes veranderen zich met regelmaat en daarom is het verstandig om marketeers zich te laten ontwikkelen in een specialisme met een basiskennis van alle overige marketing aspecten.

Doordat onze marketeers zich diep richten op de juiste kanalen die jouw onderneming kan ondersteunen, kun je met een gerust hart jouw marketing aan ons toe vertrouwen. Dit bespaart je een hoop interne kosten. Voor alle marketing aspecten hebben wij namelijk een specialist in het team.

Wanneer je met ons een partnerschap aangaat krijg je een eigen team toegekend die communiceert via de interne teamleider. De teamleider is getraind als marketing strateeg. Zo heb jij één aanspreekpunt voor alle marketing activiteiten en bezorgen wij jou het meest rendabel marketingsbeleid.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Wij begrijpen dat je KPI’s wilt behalen. Wij bekijken samen met jou naar de KPI’s en rapporteren per maand hoe wij deze behaald hebben.

KPI opzet

Samen met jou schetsen wij de huidige situatie en bepalen wij gezamenlijk de long & short term goals.

Introductie team

Wij introduceren ons team aan jouw onderneming en beginnen daarna met een actieplan op te zetten. Dit actieplan bespreken wij daarna terug met jou.

Lets get to it!

Real-time kun jij zien waar wij ons mee bezig houden om jouw onderneming te ondersteunen op gebied van marketing & communicatie. Uiteraard ontvang je van ons elke maand een rapportage met de behaalde resultaten.

Marketing vanuit een ander perspectief

Heb je vragen over je huidig marketingplan, wij doorlopen deze vrijblijvend met u door. Wij durven uw marketingplan tegen de schenen aan te schoppen waar nodig, maar nooit zonder een alternatieve oplossing of verbetering aan te leveren.

Neem contact op.

Bereikbaar zijn wij altijd via:  +32 (0) 478 510 716 Of druk op de knop en ontvang een vrijblijvende offerte!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar  gemotiveerde en inspirerende marketees om bij ons te komen! Kijk daarom zeker naar de vacatures op onze website!