Privacy policy

Privacy- en Cookiebeleid van Andere Visie

1. Algemeen Andere Visie, gevestigd in Nederland, is een marketingbureau dat zich inzet om ondernemingen meer zichtbaarheid te geven bij de gewenste doelgroep. Andere Visie is daarnaast gespecialiseerd in strategische consultancy en richt zich voornamelijk op de werkzaamheden in de consultancy.  Deze privacyverklaring geeft u inzicht in de manier waarop wij uw gegevens verwerken en beschermen.

2. Verzameling van Persoonsgegevens Andere Visie kan de volgende persoonsgegevens verzamelen en verwerken:

  • Contactinformatie: Naam, e-mailadres, telefoonnummer, en andere contactgegevens die u verstrekt bij het invullen van contactformulieren, aanmelden voor nieuwsbrieven of deelnemen aan enquêtes.
  • Bedrijfsgegevens: Naam van uw organisatie, functie, en andere relevante informatie.
  • Technische gegevens: IP-adres, browser type, bezochte pagina’s, en andere gegevens die worden verzameld via cookies en vergelijkbare technologieën.

3. Doeleinden van Gegevensverwerking Andere Visie gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het leveren van diensten en producten: Om aan uw verzoeken te voldoen en u te voorzien van de gevraagde diensten of producten.
  • Communicatie: Om met u te communiceren en u te voorzien van updates en informatie over onze diensten en producten.
  • Marketing: Om u te informeren over promoties, aanbiedingen, en andere informatie die voor u van belang kan zijn.
  • Websiteanalyse en optimalisatie: Om het gebruik van onze website te analyseren, de website te verbeteren, en uw gebruikerservaring te optimaliseren.
  • Beveiliging en fraudepreventie: Om onze website en uw persoonsgegevens te beveiligen en te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang of verlies.

4. Cookies en Tracking Andere Visie gebruikt cookies, web beacons, en vergelijkbare technologieën om informatie te verzamelen over uw gebruik van onze website en diensten. U kunt uw browser instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Echter, sommige functies van onze website werken mogelijk niet correct zonder cookies.

5. Delen van Gegevens Andere Visie kan uw persoonsgegevens delen met:

  • Dienstverleners: Bedrijven die namens ons diensten verlenen, zoals hosting, e-mail bezorging, en klantenservice.
  • Wettelijke verplichtingen: Wanneer vereist door wet- of regelgeving, of om onze rechten of eigendommen te beschermen.

6. Uw Rechten U heeft het recht om:

  • Inzage te vragen in uw persoonsgegevens.
  • Rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken.
  • Bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Toestemming voor gegevensverwerking in te trekken (indien van toepassing).
  • Een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  •  

7. Beveiliging Andere Visie neemt passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies of wijziging.

8. Contact en Vragen Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen via hallo@anderevisie.nl.