Externe marketing manager. In-house én op afstand.

Deze dienst is speciaal ontworpen voor ondernemingen die behoefte hebben aan professioneel marketingbeheer, maar niet de middelen of de noodzaak hebben om een voltijdse marketingdirecteur in dienst te nemen. Van start-ups tot gevestigde bedrijven, onze Externe Marketing Manager service biedt de perfecte mix van flexibiliteit en expertise, toegespitst op uw unieke behoeften. Zelfs als u alleen met externe marketing bureaus werkt. 

We richten ons op een breed scala aan marketingvraagstukken die variëren van merkpositionering en digitale aanwezigheid tot klantengagement en leadgeneratie. Onze aanpak is holistisch en data-gedreven, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde analyses om niet alleen problemen te identificeren, maar ook om doelgerichte, innovatieve oplossingen te bieden. Of het nu gaat om het verfijnen van uw sociale media strategie, het analyseren van SEA resultaten, het verbeteren van uw SEO, of het uitvoeren van een volledige merkherpositionering, wij gaan graag de uitdaging met u aan.

Een uniek aspect van onze dienst is de flexibiliteit in de wijze van samenwerking. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden we zowel in-house ondersteuning als op afstand beheer, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft, zonder compromissen.

Achter onze Externe Marketing Manager dienst staat een team van deskundigen met een rijke MBA-achtergrond. Dit team brengt een schat aan kennis en ervaring mee, waardoor ze niet alleen uitstekend zijn in wat ze doen, maar ook een breed scala aan perspectieven en inzichten bieden die uw marketingstrategieën naar een hoger niveau tillen. Hun expertise zorgt ervoor dat elke strategie niet alleen theoretisch solide is, maar ook praktisch haalbaar en afgestemd op de nieuwste markttrends en -technologieën.

Hoe ziet het proces eruit?

1. Kennismaking en Behoefteanalyse
We starten met een uitgebreide kennismakingsgesprek waarin we uw bedrijf, uw merk en uw specifieke marketingbehoeften doorgronden. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van waar u staat en waar u naartoe wilt.

2. Strategische Planning
Gebaseerd op de behoefteanalyse, ontwikkelen we een op maat gemaakte marketingstrategie. Deze strategie zal gericht zijn op het bereiken van uw zakelijke doelen, met een duidelijk actieplan voor hoe we deze doelen gaan realiseren.

3. Teamselectie
Op basis van de vastgestelde strategie selecteren we de best passende experts uit ons team met een overkoepelende expert op MBA niveau. Dit team zal nauw samenwerken met uw Externe Marketing Manager om ervoor te zorgen dat alle aspecten van uw marketingstrategie worden gedekt.

4. Implementatie
Met het plan en team op zijn plaats, beginnen we met de implementatiefase. Uw Externe Marketing Manager leidt de uitvoering van de strategie, zowel in-house als op afstand, afhankelijk van uw voorkeur, en zorgt voor een soepele voortgang van alle marketingactiviteiten.

5. Monitoring en Optimalisatie
Doorlopende monitoring zorgt ervoor dat we op koers blijven om uw marketingdoelen te bereiken. We gebruiken real-time data en analytics om de prestaties te evalueren en waar nodig aanpassingen te maken, zodat we continu optimaliseren voor maximaal resultaat.

6. Evaluatie en Feedback
In regelmatige evaluatiemeetings bespreken we de voortgang, delen we inzichten en successen, en verzamelen we uw feedback. Dit zorgt voor transparantie en stelt ons in staat om onze aanpak voortdurend te verfijnen en af te stemmen op uw evoluerende bedrijfsbehoeften.

Bekijk onze andere services:

Klantbeleving door Digitale Interactie

Omnichannel marketing

Het voordeel van omnichannel is dat het een naadloze en geïntegreerde klantbeleving biedt over alle beschikbare kanalen, wat de klanttevredenheid en merkloyaliteit kan vergroten.

Digitale transformatie - Andere Visie

Strategische bedrijfsplanning

stelt organisaties in staat toekomstige kansen te identificeren, risico's te beheersen en doelgericht te handelen, wat bijdraagt aan een duurzaam concurrentievoordeel en verbeterde prestaties op lange termijn.

Monitoring en Analyse van Sociale Media

Webontwerp en ontwikkeling

Een goede website trekt klanten aan en versterkt het merkimago. Een goede website werkt doeltreffend omdat het duidelijk en professioneel ontworpen is, gebruiksvriendelijk is, en geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat zorgt voor een betere vindbaarheid.

Monitoring en Analyse van Sociale Media

Marktonderzoek & Concurrentieanalyse

Marktonderzoek en concurrentieanalyse bieden cruciale inzichten die organisaties helpen de marktdynamiek te begrijpen, gerichte strategieën te ontwikkelen en zich effectief te positioneren tegenover concurrenten, wat resulteert in betere besluitvorming en marktpositie.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd hoe u uw positie in de markt kunt verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!